Sunday, August 22, 2010

Reunion and berbuka puasa zealous generation.



Venue : Times square and sekitarnya
Tempat makan : Restoran Safreen belakang ts
Date: 21 August 2010
Aktiviti : Jalan-jalan, main bowling, berbuka puasa bersama-sama :)

Well said,the reunion party was awesome. Thanks a lot to wan mujahid which is the organiser of the events and of course others zealous gen. Kepada yang jauh yang mengadirkan diri terima kasih. For others zealous gen lain yang berada jauh nun di utara,pantai timur,senang kata bukan sekitar KL la,takpe lain kali kita buat majlis yang lebih happening and enjoy ye. Pakat bagi semua boleh mai. :D
Next time punya majlis berbuka puasa kita buat lagi proper and grand sikit eaa :P(Tahun-tahun lain laa)

Buat semua 34 orang zealous gen yang hadir. Terima kasih diucapkan. Banyak la tu 34 orang nak kira buat kali pertama.

Uje,ale,gapo,irfan,taiko,kodok,kre,due,asri,shakil,zaki,oa,nazir,shahir,stylo,izzat,razan,jeeha,qid,mya,laily,sally,ija,syafa,ieka,khalida,lily,alia,yanie,ayun,ailis,diyana,ainee ;D

May our memories will remain forever. Go Zealous.

credit to qid for the picture 
p/s: macam banyak gamba girl kan.tunggu uje or boy len upload gamba update masuk gamba boys pulak k :)

1 comments:

zizie said...

hoho.. bestnyew.. kalo x sbb test n ngantok yg melampau,aku dah turun dah..

Sunday, August 22, 2010

Reunion and berbuka puasa zealous generation.



Venue : Times square and sekitarnya
Tempat makan : Restoran Safreen belakang ts
Date: 21 August 2010
Aktiviti : Jalan-jalan, main bowling, berbuka puasa bersama-sama :)

Well said,the reunion party was awesome. Thanks a lot to wan mujahid which is the organiser of the events and of course others zealous gen. Kepada yang jauh yang mengadirkan diri terima kasih. For others zealous gen lain yang berada jauh nun di utara,pantai timur,senang kata bukan sekitar KL la,takpe lain kali kita buat majlis yang lebih happening and enjoy ye. Pakat bagi semua boleh mai. :D
Next time punya majlis berbuka puasa kita buat lagi proper and grand sikit eaa :P(Tahun-tahun lain laa)

Buat semua 34 orang zealous gen yang hadir. Terima kasih diucapkan. Banyak la tu 34 orang nak kira buat kali pertama.

Uje,ale,gapo,irfan,taiko,kodok,kre,due,asri,shakil,zaki,oa,nazir,shahir,stylo,izzat,razan,jeeha,qid,mya,laily,sally,ija,syafa,ieka,khalida,lily,alia,yanie,ayun,ailis,diyana,ainee ;D

May our memories will remain forever. Go Zealous.

credit to qid for the picture 
p/s: macam banyak gamba girl kan.tunggu uje or boy len upload gamba update masuk gamba boys pulak k :)

1 comments:

zizie said...

hoho.. bestnyew.. kalo x sbb test n ngantok yg melampau,aku dah turun dah..

Post a Comment

tengs!

 
Together we unite as Zealous Generation 0509